logo
social icon social icon social icon social icon
Vore online - Ver online
Setembre / Septiembre 2019
Properes activitats / Próximas actividades
Dia de les accions mediambientals
15/09/19

Limne torna a col·laborar enguany amb el Dia de les Accions Ambientals de DECATHLON, una jornada gratuïta de voluntariat ambiental en què participaran els 136 centres de Decathlon i que es costejarà amb els guanys derivats de la venda de bosses de plàstic i paper de regal.

Nosaltres coordinarem activitats de millora del bosc de ribera i neteja en col·laboració amb els establiments d'Alacant,  Concentaina i Xàtiva.

Estes accions es portaran a terme el  15 de setembre i podeu apuntar-vos directament als centres DECATHLON o a través nostre.

 
Día de las acciones medioambientales
15/09/19

Limne vuelve a colaborar este año con el Día de las Acciones Ambientales de DECATHLON, una jornada gratuita de voluntariado ambiental en el que participarán los 136 centros de Decathlon y que se costeará con las ganancias derivadas de la venta de bolsas de plástico y papel de regalo.

Nosotros coordinar actividades de mejora del bosque de ribera y limpieza junto a los establecimientos de Alicante, Concentaina  y Xàtiva.

Estas acciones se llevarán a cabo el 15 de septiembre y podéis apuntaros directamente en el centro DECATHLON o a través nuestro.

line
Nit de rates penades
20/09/19

El proper 20 de setembre, a les 20:000h vos esperem a la Llar Juvenil "Xitxarra" de Vilallonga.

Farem una breu explicació del projecte de seguiment de quiròpters i després un recorregut amb els detectors a la mà, mirant de descobrir quines espècies de rates penades tenim a la zona.

Organitzen: Fundació Limne i Ajuntament de Vilallonga.

 
Noche de murciélagos
20/09/19

El 20 de septiembre, a las 20:00h, os esperamos en la Llar Juvenil "Xitxarra" de Vilallonga.

Tras una breve explicación del proyecto de seguimiento de quirópteros haremos un recorrido con los detectores en la mano, intentando descubrir qué especies de murciélagos tenemos en la zona.

Organizan: Fundación Limne y Ayuntamiento de Vilallonga.

line
Autòctones vs invasores
21/09/19

El proper 21 de setembre, a les 10:00h vos esperem al CIN de Quart de Poblet (c. Pintor Ribera, 2A)  per a conèixer millor les tortugues aquàtiques i vore com s'estudien.

Explicarem l'impacte de l'abandonament massiu d'invasores, parlarem de tinença responsable i sobre què fem per millorar l'estat de les poblacions de tortugues del Túria.

Els voluntaris que vullguen participar poden vindre a esta jornada formativa o acompanyar-nos més avant durant les revisions de les trampes. Es faran dos revisions per setmana durant el temps que dura l'estudi.

Organitzen: Ajuntament de Quart de Poblet, Limne i Global Omnium.

 
Autóctonas vs invasoras
21/09/19

El 21 de septiembre, a las 10:00h, os esperamos en el CIN de Quart de Poblet (c. Pintor Ribera, 2A) para conocer mejor a las tortugas acuáticas y ver cómo se estudian.

Explicaremos el impacto del abandono masivo de invasores, hablaremos de tenencia responsable y sobre qué hacemos para mejorar el estado de las poblaciones de tortugas del Turia.

Los voluntarios que quieran participar pueden venir a esta sesión formativa o acompañarnos más adelante en las revisiones de las trampas. Se harán dos revisiones por semana, durante el tiempo que dure el estudio.

Organizan: Ayuntamiento de Quart de Poblet, Limne y  Global Omnium.
line
Inspecció de riu
22/09/19

Estem en plena campanya d'inspecció de rius. Vols participar en este projecte de voluntariat ambiental, formant un nou grup d'inspectors? Estàs interessat en conèixer com analitzem la qualitat en base a indicadors químics i biològics?

El proper 22 de setembre, a les 10:00, ens trobarem a la Torre de la Mar de Borriana per apropar-nos a la desembocadura del riu Anna, vore què viu dins les seues aigües i què ens diu de la qualitat del riu.

T'abellïx un matí de voluntariat ambiental i bon ambient? T'esperem a Borriana!

Organitzen: Ajuntament de Borriana  i Limne

 
Inspección de río
22/09/19

Estamos en plena campaña de inspección de ríos. ¿Quieres participar en este proyecto de voluntariado formando un nuevo grupo? ¿Estás interesado en conocer cómo analizamos la calidad en base a indicadores químicos y biológicos?

El próximo 22 de septiembre, a las 10:00, nos encontraremos en Torre de la Mar de Borriana para acercarnos a la desembocadura del riu Anna, ver qué vive en sus aguas y qué nos cuenta de la calidad del río.

¿Te apuntas a una mañana de voluntariado ambiental? ¡Te esperamos en Borriana!

Organizan: Ayuntamiento de Borriana  y Limne 

line
Neteja de rius
28-29/09/19
Un any més (i ja en són 10) vos convidem a participar al Mans al Riu, la nostra campanya anual de recollida de residus.

Volem que els rius deixen de ser abocadors. Ens ajudes?  Apunta't enviant un mail a participa@limne.org o cridant al telèfon 654076533 (també WhatsApp).

On ho fem enguany?

Actuarem a 30 municipis: Albalat de la Ribera, Alborache, Alfarb, Algemesí, Altea, Alzira, Beniarbeig, Bétera, Borriana, Canals, Carcaixent, Carlet, Catadau, Catarroja, el Verger, Gandia, Guardamar del Segura, L'Alcora, L'Alcúdia, L'Eliana, La Pobla de Vallbona, Llombai, Manises, Ondara, Quart de Poblet, Sot de Xera, Sueca, Vilallonga, Xixona i Yátova.

Entra a l'enllaç de la web per saber els punts de trobada i horari de cada municipi. Si no pots vindre, també  ens ajudes molt difonent la campanya entre els teus coneguts!

La Fundació Limne, d'altra banda, agraïx el compromís dels ajuntaments i associacions locals que s'ha implicat amb la campanya, així com el patrocini de Global Omnium i Ecovidrio, que ha fet possible que la campanya celebre el seu 10è aniversari.

 

 
Limpieza de ríos
28-29/09/19

Un año más (y ya van 10) os invitamos a participar en el Mans al Riu, nuestra campaña anual de recogida de residuos.

Queremos que los ríos dejen de usarse como vertedero. ¿Nos ayudas? Apúntate enviando un mail a participa@limne.org o llamando al  654076533 (también WhatsApp).

¿Dónde lo haremos este año?

 Actuaremos en 30 municipios: Albalat de la Ribera, Alborache, Alfarb, Algemesí, Altea, Alzira, Beniarbeig, Bétera, Burriana, Canals, Carcaixent, Carlet, Catadau, Catarroja, El Verger, Gandia, Guardamar del Segura, L'Alcora, L'Alcudia, L'Eliana, La Pobla de Vallbona, Llombai, Manises, Ondara, Quart de Poblet, Sot de Chera, Sueca, Villalonga, Xixona y Yátova.

Entra en el link para saber los puntos de encuentro y horarios de cada municipio. Si no puedes venir, también nos ayudas mucho difundiendo la campaña entre tus conocidos!

La Fundación Limne, por otra parte, agradece el compromiso de los ayuntamientos y asociaciones locales que se ha implicado con la campaña, así como el patrocinio de Global Omnium y Ecovidrio, que ha hecho posible que la campaña celebre su 10º aniversario.

Neteja de rius Voluntariat Ambiental

icon participa@limne.org
social media social media social media social media    
© 2019 - Fundació Limne
c. Pintor Ribera, 2A - 46192 Quart de Poblet (VAL)
Tel. 654076533
www.limne.org
participa@limne.org
 
 
Newsletter
Unsubscribe