Presentació del projecte Fluviatilis

El proper 12 de desembre es presenta el Projecte Fluviatilis, Custòdia per a la resiliència, a les 10.00ha la seu de Limne (el CIN de Quart de Poblet). La presentació serà presencial i telemàtica i caldrà inscripció.

L’agrupació conformada per les entitats Limne, ANSE (Múrcia), ADEGA (Galícia), Grup de Natura Freixe (Catalunya) i Red Cambera (Cantàbria) volem convidar-vos a l’acte de Presentació del projecte FLUVIATILIS, que tindrà lloc el proper dilluns 12 de desembre a la sala d’exposicions del CIN de Quart de Poblet (València).

El projecte FLUVIATILIS: custòdia per a la resiliència té com a objectiu principal la conservació i la rehabilitació d’ecosistemes fluvials, augmentant la seua resiliència al canvi climàtic i la provisió de servicis ecosistèmics mitjançant la custòdia fluvial, una important eina per a la gestió integrada del territori. A través d’esta estratègia de gestió, les entitats que formem Fluviatilis promourem la gestió compartida dels ecosistemes aquàtics continentals des de la societat civil; realitzarem accions per a la millora de la provisió de serveis ecosistèmics (allò que ens aporten els ecosistemes aquàtics); adaptarem rius i zones humides al canvi climàtic amb Solucions Basades a la Natura (SBN) i ecodisseny; fomentarem el desenvolupament de l’economia circular i la bioeconomia de l’entorn local en què s’actuï i, atenent al que disposa la Directiva Marc de l’Aigua, integrarrem la ciutadania en la millora i la conservació dels ecosistemes objectiu del projecte.