Setmana pel Clima i el Medi Ambient

Quart de Poblet celebrarà una nova edició de la Setmana pel Clima i el Medi Ambient del 24 de gener a el 2 de febrer. Malgrat el nou escenari que ha deixat la pandèmia de la Covid-19, la Regidoria de Desenvolupament Urbà Sostenible, Transició Ecològica i Canvi Climàtic ha organitzat un seguit d’actes en què es complirà estrictament amb les mesures de seguretat i higiene recomanades per evitar contagis .

El programa recull diverses conferències i debats. Per motius de seguretat, enguany s’aposta pel format virtual.

El riu, protagonista

La llera del riu Túria, l’espai verd local més important, tornarà a ser protagonista amb diverses activitats d’educació ambiental per a conèixer més a fons este espai en família.

Les rutes es realitzaran per torns, amb aforament reduït en grups de com a màxim sis persones. Les tres propostes seran un passeig amb explicació sobre el bosc de ribera (dia 24); una recollida de residus per la llera (dia 30) i un reconeixement de fauna (dia 31). Per participar és necessari inscriure’s a participa@limne.org.

ACTUALITZACIÓ 25/01/2021

A causa de les noves mesures antiCOVID decretades per la Generalitat Valenciana queden suspeses les activitats ambientals programades a la llera del riu Túria dins la Setmana pel Clima i el Medi Ambient.

No obstant això, es mantenen la resta d’actes, com ara les ponències en línia, la recollida d’aparells electrònics, el concurs de fotografia en xarxes socials o la visita de l’ecoparc.