Cicle d’educació ambiental “Primavera al Riu”

Quart de Poblet reprèn les activitats a la llera del riu Túria amb el cicle Primavera al Riu, amb l’ànim d’oferir una alternativa d’oci sostenible, conscienciar sobre la importància de tindre cura de la natura i difondre la riquesa de la fauna i la flora del riu.

Des de Limne hem organitzat unes propostes adreçades a tota la família en què el parc fluvial serà l’autèntic protagonista. Això sí, seguint totes les recomanacions sanitàries per evitar contagis per la COVID-19. A mode d’exemple, les rutes es realitzaran en grups reduïts i successius, sent obligatori l’ús de mascareta.

La propera activitat serà “Experiments de l’Aigua”, el dissabte 10 d’abril, de 10.30 a 12.30 hores. Eixa mateixa activitat es repetirà, amb lleugeres diferències, el dissabte següent, 17 d’abril, en tractar-se d’una de les propostes amb més acceptació, sobretot, entre els més menuts.

Altres activitats seran l’inspecció del riu, en col·laboració amb l’associació Horta Neta, o el seguiment de diverses espècies de fauna, com ara tortugues o rates penades.

La darrera jornada d’educació ambiental serà el 19 de juny, que finalitza el cicle amb una plantació d’helòfits per commemorar el Dia Mundial de la Desertificació.

Per inscriure’s cal enviar un correu electrònic a participa@limne.org indicant el nom, cognoms i DNI de les persones participants, un telèfon i l’activitat on es vol participar.