Comencem la campanya 2021 del Projecte Rius

Inici de la campanya de primavera del Projecte Rius

Hui, 15 d’abril, comença la campanya d’inspecció de primavera i les persones que formeu part del projecte podeu començar a fer les vostres inspeccions. Recordeu que teniu fins el proper 15 de juny per realitzar-les i fer-nos arribar les dades obtingudes.

Durant els darrers dies, a tots els que ja ho heu sol·licitat, vos hauran arribat per correu postal les pastilles reactives per fer l’anàlisi fisicoquímic.

És important que abans de desplaçar-vos al riu comproveu que teniu el material necessari per fer les inspeccions: manual, fitxes, termòmetre, pastilles, etc. Si trobeu a faltar material, el teniu desactualitzat o si no heu rebut correctament les pastilles, poseu-vos en contacte amb nosaltres i mirarem d’arreglar-ho!

Recordeu que també podeu enviar-nos fotografies de les vostres inspeccions o penjar-les a les xàrcies socials (#ProjecteRius). Ens agrada vore-vos en acció!

Volem remarcar, d’altra banda, que en finalitzar l’activitat, introduïu les dades al formulari web o ens envieu la fitxa per mail o whatsapp. Este darrer pas és crucial per tindre dades actualitzades sobre l’evolució de l’estat dels nostres rius i barrancs.

Enguany, evidentment, tindrem especial cura en seguir les restriccions associades a la COVID19. Caldrà que seguiu les novetats en cas que es modifiquen els nivells de restricció, el que podria afectar a aquelles persones que, per exemple, inspeccioneu un riu allunyat del vostre municipi o feu l’activitat amb gent que no forma part del vostre grup de convivència.

Si teniu qualsevol dubte ens trobareu al telèfon 654 076 533 o al correu electrònic participa@limne.org

Bona campanya i esperem amb deliri les vostres inspeccions de primavera!