L’Estiu al Riu de Quart de Poblet

La llera del riu Túria tornarà a ser l’epicentre de les activitats d’oci i per a totes les famílies de Quart de Poblet. Vist l’èxit de la primera convocatòria, l’any passat i que ha tingut continuació la resta d’estacions, s’ha tornat a preparar una nova programació.

Així, el tret d’eixida es donarà el propvinent dissabte 26 de juny, a les 10.30 hores, amb la Ruta de l’Aigua, que donarà a conèixer el ric patrimoni hidràulic del municipi, que ha marcat la història i el desenvolupament de la localitat.

La resta de propostes, adreçades a tota la família, es realitzaran en dissabte i a partir de les 10.30 hores, excepte el seguiment de rates penades, que es fa per la nit.

Per participar cal enviar un correu a participa@limne.org amb el nom i el DNI de les persones participants, un telèfon de contacte i l’activitat en la qual es vol participar.

Per a cada dissabte de juliol s’ha programat una activitat. D’esta manera, es mostraran les característiques d’un bosc de ribera (dia 3); es farà un seguiment de tortugues (dia 10); es repetirà la Ruta del Aigua (dia 17) i es donarà a conèixer la fauna amagada (dia 31). El seguiment de rates penades (dia 24), s’ha reservat per a la nit i començarà a les 21.00 hores.

El cicle descansarà a l’agost i les activitats es reprendran de nou al setembre amb una nova ruta de l’Aigua (dia 4), una inspecció del riu (dia 11) i una jornada experiments per observar què vidu dins una gota d’aigua (dia 18).

Les activitats es faran en grups reduïts i vetlant pel compliment de les mesures anti-COVID.