IV Premis EAR dEducació Ambiental

IV Premis EAR dEducació Ambiental

El Centre d’Educació Ambiental de la Comunitat Valenciana (CEACV), adscrit a la Conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica, ha lliurat hui els Premis EAR d’Educació Ambiental, en el marc d’una jornada dedicada a l’alimentació ia la vinculació amb la salut i l’emergència climàtica.

Estos guardons, que celebren enguany la quarta edició, són un reconeixement al treball i esforç de les entitats valencianes compromeses amb l’educació i la conscienciació en matèria ambiental, i que a més estan adherides a la Guia d’Acció per a l’Educació Ambiental (EAR) .

Vam aprofitar el lliurament del premi per presentar este xicotet reportatge sobre les actuacions d’educació ambiental que fem pel públic escolar. Amb tot, remarquen que l’educació ambiental és una eina transversal a Limne, que vessa sobre la resta d’àrees de l’entitat (voluntariat ambiental, ciència ciutadana, restauració, custòdia fluvial) i tipus de públic objectiu.