El CIN romandrà tancat fins a nou avís

Home / CIN / El CIN romandrà tancat fins a nou avís
Tancament per COVID

Amb motiu de l’alerta sanitària generada per la crisi del coronavirus el Centre d’Interpretació de la Natura de Quart de Poblet romandrà tancat al públic fins a nou avís.

La Fundació Limne, que cancel·la temporalment també tota la seua programació de voluntariat ambiental, ha pres esta decisió basant-se en les consignes de les autoritats sanitàries per a frenar la corba de creixement de la COVID-19, i fent un exercici de responsabilitat pel bé de totes.

Lamentem les molèsties. Recordeu que ens podeu seguir per les xarxes socials de l’entitat, on mirarem de passar-vos informació actualitzada sobre la previsió de reobertura. A banda, també hem previst aprofitar l’actual situació per mostrar-vos altres facetes de l’entitat que sovint queden a l’ombra de les campanyes de voluntariat.

Esperem retrovar-nos ben prompte a peu de riu! Una abraçada!