El CIN romandrà tancat fins a nou avís

Home / CIN / El CIN romandrà tancat fins a nou avís
El CIN romandrà tancat fins a nou avís

Amb motiu de l’alerta sanitària generada per la crisi del coronavirus el Centre d’Interpretació de la Natura de Quart de Poblet romandrà tancat al públic fins a nou avís.

La Fundació Limne, que cancel·la temporalment també tota la seua programació de voluntariat ambiental, ha pres esta decisió basant-se en les consignes de les autoritats sanitàries per a frenar la corba de creixement de la COVID-19, i fent un exercici de responsabilitat pel bé de totes.

Lamentem les molèsties. Recordeu que ens podeu seguir per les xarxes socials de l’entitat, on mirarem de passar-vos informació actualitzada sobre la previsió de reobertura. A banda, també hem previst aprofitar l’actual situació per mostrar-vos altres facetes de l’entitat que sovint queden a l’ombra de les campanyes de voluntariat.

Esperem retrovar-nos ben prompte a peu de riu! Una abraçada!