La tardor al riu

Tardor al riu

El Centre d’Interpretació de la Natura de Quart de Poblet (CIN) continua amb la seua intensa programació i el pròxim 7 de novembre arrancarà amb la campanya Tardor al Riu.

Un nou cicle d’activitats i tallers planejats per als mesos de novembre i desembre. Les propostes, lúdiques i familiars, es faran els dissabtes a partir de les 10:30 hores.

Gimcanes, tallers de residus i fins i tot ioga, una proposta lúdica i familiar per a treballar el respecte al medi ambient i la sostenibilitat

El cicle s’inicia el 7 de novembre amb “Ioga al riu”. Una setmana després, el 14 de novembre, serà el torn de la “Inspecció del riu”. El dissabte 21 serà el torn de “Patrimoni social i ambiental en el riu” i, l’últim dissabte de novembre, es realitzarà el “Taller de Residus”.

La “Plantació d’arbustives” estrenarà els dissabtes de desembre. Una setmana després, el dia 12, es realitzaran “10 experiments d’aigua” i, el 19 de desembre, amb la “Gimcana de biodiversitat” es posarà punt final al programa Tardor al Riu.

Les persones interessades poden inscriure’s enviant un correu a participa@limne.org indicant nom, cognoms i DNI de les persones que volen participar i un telèfon de contacte. En cas de dubtes, també es pot telefonar al 654076533.

Activitats adaptades a la COVID-19

Seguint totes les mesures de seguretat i higiene necessàries per a combatre la crisi sanitària, cada activitat tindrà una duració de 40 minuts, establint-se tres grups diferents amb fins a sis persones cadascun.

Moltes de les activitats s’han dissenyat coincidint amb diferents dies commemoratius, com el Dia Mundial del Patrimoni, el Dia Mundial dels Residus o el Dia Mundial de la Protecció de la Naturalesa, amb l’objectiu d’establir una participació activa i conscient.