Activitats d’estiu al CIN

Activitats d’estiu al CIN

Tenim a punt la programació d’estiu del CIN de Quart de Poblet, una oportunitat per acostar-se a la llera del riu Túria tornarà a través d’activitats d’oci i per a tota la família.

Cada dissabte del cicle s’ha programat una activitat. Així, es mostraran les característiques d’un bosc de ribera (dia 25 de juny); es farà una plantació d’helòfits (2 de juliol); seguiment de tortugues (dia 9 de juliol); la Ruta de l’Aigua (dia 23 de juliol), un seguiment de rastres de fauna (dia 30 de juliol), una sessió de ioga al riu (10 de setembre) i una nova jornada de seguiment de tortugues (dia17 de setembre).

Totes les activitats esmentades començaran a les 10:30 al Centre d’Interpretació de la Natura de Quart de Poblet.

A més, s’han programat algunes BatNights, rutes nocturnes de seguiment de ratpenats amb detectors d’ultrasons, per al dia 15 de juliol (21.30) i 2 de setembre (20.30).

Per participar cal enviar un correu a participa@limne.org amb el nom i el DNI de les persones participants, un telèfon de contacte i l’activitat en què es vol participar.

Recordeu que, a banda de les activitats al CIN, Limne proposa diverses activitats per tot el territori i que podeu seguir les nostres propostes d’educació ambiental i voluntariat a través del nostre canal de Telegram: https://t.me/fundlimne